14-08-09

Verhaal: herinneringen aan een zwoele hete zomer

Als het buiten regent, dan moeten we ons binnen maar bezighouden. Met het lezen van verhaaltjes bijvoorbeeld. Zo stootte ik vrij toevallig op dit pareltje. Het werd door eropodium uitgeroepen tot verhaal van het jaar 2008. Maw: Slecht kan het niet zijn. 

Met een diepe zucht sluit ik de deur achter me. De hitte daalt op me neer.

Met dicht geknepen ogen kijk ik om me heen. Het is werkelijk schitterend weer. Ik besluit om even van de zon te genieten en nog niet direct naar huis te gaan. Bij de vijver, aan de andere kant van de straat, is er gelegenheid om even rustig te gaan zitten. Ik diep een flesje water en mijn zonnebril uit mijn tas en drink genietend een paar slokjes. Nieuwsgierig kijk ik om me heen.

Tegenover de vijver liggen parkeerplaatsen en een winkelcentrum.

Ik zie een gezinnetje in de richting van een auto lopen. De man draagt een klein ventje op zijn schouders. De vrouw wandelt met een buggy. Ik kijk wat beter en zie ineens iets bekends. Die houding, dat lichaam, is het hem? Dat kan niet waar zijn! Het is Peter! O ja geen twijfel mogelijk. Het is hem! Zijn volle schaterlach klinkt als muziek in mijn oren. Zo bekend, zo vertrouwd. Onmiddellijk vliegen mijn gedachten naar drieëntwintig jaar terug.

Lees hier verder

21:30 Gepost door Mieke in Verhaaltjes | Permalink | Commentaren (0) | Tags: verhaaltje, eropodium |  Facebook |

02-08-09

Verhaaltje: ijsje

Als je alleen bent en er geen man in de buurt is, moet je je soms zelf behelpen. Erotische verhaaltjes zijn daarbij een welkom geschenk. Alleen staat het internet vol crap en is het zoeken naar iets leuks als zoeken naar een speld in een hooiberg.

Vandaar dan ook mijn oproep: weten jullie iets interessants, mail het me door en wie weet...

Het verhaaltje dat vanavond voor mij de aanleiding was tot meer, is er eentje over ijsjes.

Ijsje

Hij zit op een bankje in het park. Vlak langs het meer, waar kleine jongetjes aan het spelen zijn met bootjes. Het is aangenaam weer en in zijn pauze zit hij graag buiten. Hij slaat de krant open en gaat achterover zitten. Eigenlijk is de bank te klein. Hij kijkt wat om zich heen en ziet het ijskraampje. Er staat een jonge vrouw bij het kraampje. Ze valt hem op doordat hij haar nog nooit eerder heeft gezien. Dat had hij wel onthouden.

De jonge vrouw staat bij de ijskar. Ze komt normaal nooit in dit park, maar was toevallig in de buurt. Ze wil graag een ijsje. Terwijl de man een ijsje voor haar maakt, kijkt ze rond. Er spelen wat kinderen bij de vijver. Er lopen wat stelletjes rond. Haar ogen volgen hun weg en zien hem. Er gaat een huivering door haar heen. Haar ijsje is klaar. Ze betaalt en gaat schuin tegenover hem zitten. Ze heeft een onbestemd verlangen gevoeld toen ze hem aankeek. Ze voelt dat hij blijft kijken. Ze draait zijn kant op met haar hoofd.

Hij duikt weer in zijn krant. Dit is absurd. Het lijkt alsof zijn lichaam een eigen leven leidt. Hij is nog nooit eerder zo van een verschijning onder de indruk geweest. Vanachter de krant bekijkt hij haar eens goed. Een strakke leren broek met daar boven een strak wit topje. Op zich niks bijzonders, maar het maakt hem op dit moment wild. Hij gaat even verzitten. Hij kan zijn ogen niet van haar afhouden.

Zij houdt hem ook in de gaten. Zijn verschijning laat haar beven op haar benen. Een spijkerbroek, sportschoenen en een shirt dat perfect om zijn schouders sluit. Zijn donkere haren stralen in de zon. En zelfs van een afstand kan ze zien dat de kleur van zijn ogen donker is. Ze likt met haar tong langs haar ijsje. Vanonder haar wimpers bekijkt ze hem. Ze voelt dat hij naar haar kijkt en ze laat haar tong nogmaals over het ijsje gaan. Hem daarbij uitdagend.

Het vervolg lees je hier.

21:51 Gepost door Mieke in Verhaaltjes | Permalink | Commentaren (0) | Tags: erotisch verhaal, verhaal, ijsje |  Facebook |