18-02-11

Uit de kleren voor het vaderland

't Is feest, 't is feest... 't is hier nog nooit zo plezant geweest !!!

België heeft al 250 dagen geen regering en dat moet gevierd worden. In Leuven had je friet-party's en in Gent gingen een aantal studenten uit de kleren als ludieke actie tegen/voor het uitblijven van een heuse regering.

En om ons vaderland te redden, heb ik me zelf opnieuw gewaagd aan een heuse webcam-sessie.

Om eerlijk te zijn, het werkt verslavend, al die aandacht en lieve woorden. Goed, ik besef dat het voor velen uiteindelijk maar draait rond 1 ding: je uitkleden en je lijf tonen aan de hele wereld. Zover wil ik echter niet gaan. Voor je het weet, wordt alles opgenomen en prijk je met je hele hebben en houden op het internet. Niet met mij dus...

Enige minpunt: een aantal mannen zijn écht grof (vooral als ze beseffen dat je niet naakt gaat), maar die kan je vrij gemakkelijk blokkeren. Wat overblijft: een trouw publiek van zo'n 500 mensen.

Gisteren bleef het beperkt tot een tease-avond (zonder de "strip"). Kaarsjes, glaasje wijn, zwoele muziek en een leuke babbel. Ondertussen wat dansen, hier en daar wat huid laten zien... Het resultaat was dat ik een aantal uur later zelf enorm opgewonden was én tot een spetterend hoogtepunt ben gekomen. Buiten beeld, dat spreekt voor zich.

Waarom ik dit doe en of dit geen tijdverspilling is ?  Tsja, misschien wel.

15:15 Gepost door Mieke in Dagboek | Permalink | Commentaren (1) | Tags: webcam |  Facebook |

Commentaren

Zolang je er zelf van geniet is het geen tijdsverspilling.
Doch, wil ik het wel eens meemaken.

Prettig weekend verder!

Gepost door: Elia | 19-02-11

De commentaren zijn gesloten.