02-02-11

Webcam-meisje

webcam, cam, girlVerveling en alcohol, voorwaar een gevaarlijke combinatie. Geloof het of niet, maar vorige vrijdag ben ik verkozen geweest tot "webcam girl of the day". Maar laten we bij het begin beginnen....

Vorige vrijdag, verveling en alcohol dus. Blij dat het weekend was, maar anderzijds ook wat opgewonden en een beetje eenzaam. En daarom ben ik op het web gaan surfen op zoek naar leuke verhaaltjes. Het gevolg: een paar vervelende popups en voor ik het wist zat ik op een webcamsite.

Het is een site waar amateurs hun ding kunnen doen. Beloningen zijn er in de vorm van punten, punten waar je achteraf geld voor krijgt (en die de kijker moet kopen). Kan, want een verplichting is het niet.

Ik heb daar wat rondgesurft en was eigenlijk een beetje getroffen door het onbeschofte gedrag van sommige mensen. Kijkers die eisen stellen ipv ongedwongen te flirten en meisjes die wel heel ver gingen.

Ik zag er meteen een uitdaging in: "Dit kan ik veel beter," dacht ik. Bovendien wou ik best een aantal mannen hun hoofd op hol brengen. Hun gek laten worden en lekker zielig laten smeken (als straf voor hun "doe nu dit" of "broek naar beneden", enz...). De gedachte alleen al wond me enorm op.

Snel een profieltje gemaakt dus. Ik werd een meisje uit Antwerpen, 20 jaar en studente. Iemand die geld nodig had voor haar studies en een leuke bijverdienste zocht.

Al bij al werd het een leuke avond en nacht. Daarbij ben ik niet 1 keer naakt gegaan (de suggestie werkt aanstekelijker). Waar ik me wel mee heb beziggehouden :

- Een beetje flirten en strippen (tot op mijn ondergoed)  30 euro
- Wild dansen op mijn favoriete muziek (bracht me 50 euro op). Het gevolg: een heleboel mensen dachten dat ik drugs had genomen.
- Een spelletje: ik schrijf je naam op mijn buik in ruil voor een tegenprestatie (80 euro in totaal)
- Masturberen (handen onder de lakens, eigenlijk was er niks te zien )  100 euro én een geweldig orgasme als resultaat.
- Last but not least: slapen. Geloof het of niet, maar een twintigtal mensen hebben de hele nacht naar een slapend meisje zitten kijken. Misschien omdat ze wisten dat ik naakt was onder de lakens? Het leverde me de bijnaam 'sneeuwwitje' op.

Nee, de url krijgen jullie niet, ik wil mijn cam-history niet delen met mijn omgeving.

Een tip voor als jullie me moesten zoeken: ik had voor de gelegenheid mijn haar in een staartje, had zwarte lippenstift op en droeg een veel te klein rokje en hemdje.

19:17 Gepost door Mieke in Dagboek | Permalink | Commentaren (2) | Tags: webcam, girl, naakt, meisje |  Facebook |

Commentaren

Tjuu, dat had ik willen zien ;p.
Wanneer is jouw volgende sessie? haha ;-)

Gepost door: Elia | 03-02-11

Zn meid met een bril vind ik zuuu geil!!!

Gepost door: Camsex | 07-01-12

De commentaren zijn gesloten.