12-04-10

Dagboek - 12 april 2010 (BHV & zo)

Vliegtuig van Poolse president verongelukt...
Als het vliegtuig van Europees president Herman Van Rompuy zou verongelukken, zouden de belgen dan net als de Polen ook zo rouwen of zou het ons koud laten?

Wolf
Mensen zijn wolven voor elkaar. Eigenbelang primeert, het welzijn van anderen totaal onbelangrijk. Tot die conclusie ben ik nog maar eens gekomen. Aanleiding was het artikel in de Standaard van de Oost-Europese bedelaarsbende die in Engeland is opgerold. Kinderen werden ontvoerd, hun beenderen opzettelijk gebroken, want dat bracht meer geld op. Met de opbrengst bouwde de bende zich een heus kasteel. Triestig!

Run Forrest run ! (zondag 11 april)
Na weken van stilte ben ik opnieuw gaan joggen. Het ging me totaal niet, al na een kilometer was ik bekaf. Maar achteraf voelde ik me toch gelukkig. Ik sport weer en om een of andere reden heeft dit een positief effect op mijn gemoedstoestand. Ik straal weer !

Soundtrack bij al dit leed: Mumford and Sons.

Mechelen (zaterdag 10 april)
We zijn er weer eens op uit getrokken met ons vijfjes. Ditmaal zijn we in Mechelen gaan shoppen, eten en drinken. Een namiddagje vol fun en plezier, net als in the good old days.

BHV
Politici zijn net kinderen. Dat bewijst de hele BHV heisa me. Als ik het kon, dan trok ik eens goed aan de oren van de dwarsliggers. Waarom lukt het niet om samen tot een oplossing te komen? Waarom lukt het hen niet het belang van het volk boven hun eigenbelang te stellen? Is dat nu net niet de taak van een politieker? Dit land heeft nood aan goed bestuur, in plaats daarvan krijgen we chaos en ellende. Misschien moeten wij, gewone mensen, onze eigen partij oprichten: partij van en voor het volk. Ja, ik weet het, ik droom graag...

19:48 Gepost door Mieke in Dagboek | Permalink | Commentaren (1) | Tags: mechelen, dagboek, bhv, polen |  Facebook |

Commentaren

Je bent niet alleen met zulke dromen hoor ;-)
Enneuhm, volgens mij moet lopen met zo een soundtrack echt super zijn ;)

Grtjs!

Gepost door: Fairytalegirl | 13-04-10

De commentaren zijn gesloten.