12-03-10

Wie zoekt zal niet vinden

Als je me vraagt wat ik de voorbije dagen heb gedaan, dan moet ik jullie het antwoord schuldig blijven. Ik weet het zelf niet. Me suf gepiekerd, dat staat vast. Of het me iets opgeleverd heeft? Niet echt. Vandaar ook de titel van dit postje. Wie zoekt zal niet vinden.

Ik heb me voorgenomen terug te beginnen met mijn dagboekje. Gewoon alle banaliteiten eens op papier zetten, wie weet helpt het. De voorbije dagen heb ik heel wat artikels en magazines gelezen (boeken boeien me even niet meer). Wat ik onthouden heb:

- Het verhaal van de prostituees met aids (zie vorige postjes). Het heeft me enorm aangegrepen te zien hoe het leven van onschuldige meisjes verwoest is, dank zij de 'behoeften' van enkele (perverse) mannen.

- De heisa rond het lappersfortbos. Het heeft me enorm geschokt dat een partij als Groen! zich hierover in stilte hult. Tijd voor een mail naar hun voorzitter? Misschien wel.

- Het verhaal over vloeibare XTC, de partydrug. Hoe gemakkelijk dit wel niet te maken is en hoe gevaarlijk dit wel niet is. Misschien moeten we hier een beetje relativeren? Heeft de jeugd in de jaren 60 ook niet geexperimenteerd met drugs zoals LSD? Met hen is het toch ook goed gekomen, niet?

- De oscars en hoe voorspelbaar alles verlopen is.

Waar ik al lang niet meer wakker van lig: de belgische politiek. Het begint hier in Belgie allemaal absurde vormen aan te nemen. Onze wegen liggen er bij als oostblok-wegen. Asielzoekers krijgen zomaar 500 euro. De onveiligheid in Brussel. etc... Maar dit laat ik bewust aan me voorbij gaan.

Later meer...

13:55 Gepost door Mieke in Dagboek | Permalink | Commentaren (1) | Tags: dagboek, krant |  Facebook |

Commentaren

Algemene toestand...slecht ! t'Is een wrede wereld geworden. Vandaag in nieuws "Lijnbus beschoten Molenbenbeek" een burgeroorlog is niet veraf, er komen bijna zeker revanches op al dat geweld. We zitten als lemmingen op een te klein territorium gevangen en het potje begint over te koken.

Gepost door: dirko | 13-03-10

De commentaren zijn gesloten.