04-03-10

Twijfels

Je hebt een heleboel te vertellen, maar telkens je voor je pc kruipt, ontbreekt de inspiratie. Je hebt een heleboel activiteiten gepland, maar als iemand vraagt de welke, dan ben ik het vergeten. Je hebt zo van die momenten dat je vol goede bedoelingen en voornemens zit, maar het komt er nooit van.

Het leven lijkt op dit moment aan me voorbij te gaan. Ik onderga het, maar niet bewust. Mijn dagen zijn gevuld met allerhande bezigheden, maar toch heb ik het gevoel dat ik stilsta. Lezen, mediteren, joggen, ... het boeit me niet meer.

One of those days... Alles is klote, iedereen is fucked, alleen weet je niet waarom.

Ik ben beginnen twijfelen aan mijn levenspad. Een echte geloofscrisis. En dat doet pijn. Ik wil de andere heksjes niet kwijt. Zij zijn mijn soulmates. Voor hen ga ik door een vuur. En dan dit.

Dagenlang hebben we er al over gepraat. Maar hoe meer ik er over zit te piekeren, des te wanhopiger ik word. En ik weet niet eens waarom. Alles leek zo perfect. Zo...

Hopelijk komt er gauw verandering in mijn toestand van apathie. Binnen een paar weken trekken we met zijn vijfjes naar Stonehenge. Op 20 maart is het Ostara, de lente equinox. Het moet een heus feest worden, een van de hoogtepunten in ons heks zijn. Alleen: wat moet ik?

12:45 Gepost door Mieke in Dagboek | Permalink | Commentaren (2) | Tags: equinox, twijfels, geloof, ostara |  Facebook |

Commentaren

Twijfels Twijfel is een goede reactie, hierdoor begin je te denken, krijg je nieuwe inzichten en geraak je uit het dal, om vervolgens dubbel zoveel te genieten van de weg naar boven. Zonder twijfel geen nieuwe leerscholen en zonder nieuwe leerscholen geen bewustzijnsvooruitgang en dat laatste is voor een Wicca toch echt belangrijk.
Veel sterkte en licht toegewenst.

Gepost door: Arnold | 04-03-10

Lieve meid toch... ik weet ongeveer waar je doorgaat. Alleen deed ik het in de andere richting. Ik ben eens te meer overtuigd waar ik thuis hoor.
Maar Mieke, daarvoor ben ik door een heel diep dal moeten gaan. Dus moed houden en kritisch blijven denken.
Twijfelen zorgt ervoor dat je alles kritisch blijft bekijken en dat is een voordeel... blijven geloven en steunen op je vriendinnen.

Gepost door: Alice | 05-03-10

De commentaren zijn gesloten.