06-08-09

Make the girl dance, baby baby baby

Van dit clipje krijg ik een heleboel kriebeltjes. Drie dames lopen volledig naakt dwars door een drukke winkelstraat in Parijs. Ik vraag me af hoe zoiets aanvoelt. Zouden ze kei geil zijn of eerder nerveus? Ik denk dat het een kick moet geven. Ik zou het best ook eens willen ervaren, alleen durf ik zo'n dingen niet. Je zou maar eens in een genante situatie kunnen terechtkomen...

Laten we onze oogjes eventjes sluiten en ons inbeelden dat ik me midden op die winkelstraat in Parijs bevind. Ik draag een wit kleedje. Daaronder ben ik naakt. Op zich al een spannende ervaring. Alleen is het nog niet genoeg. Ook dat kleedje moet uit.

De eerste gedachte die door mijn hoofd flitst is: 'NEE, ik durf niet. Ik ben niet gek.' Toch laat ik het kleedje op de grond vallen. Ik ben volledig naakt en begin te wandelen. Iedereen draait zijn hoofd en kijkt me met open mond aan.

Hoe zou zoiets voelen? Een heleboel kriebeltjes. Het lijkt alsof mijn onderbuik in brand staat. Ik wil aangeraakt worden... Tegelijkertijd voel ik schaamte. Het past niet. Daarnaast is er de angst. Angst dat er iets fout loopt. Een man die zijn handen niet kan thuis houden of een agent die toevallig passeert en me arresteert.

Een heleboel tegenstrijdige gevoelens. Maar wat overheerst is waarschijnlijk geilheid. Zo geil heb je het waarschijnlijk nog nooit ervaren. Het moet zalig zijn om zoiets te voelen. Alleen: ik durf niet.

Commentaren

Naked Voor mij is dit een geval van extreem exibitionisme, deze dames genieten zichtbaar van de belangstelling, goed betaald of niet doet er niet toe. De kick van het geil worden in publiek overheerst hier alle regels.

Gepost door: Dirko | 18-08-09

dit moet wel ens leuk zijn zo helemaal naakt door de straten lopen?maar dit zou je niet alleem mogen doen het liefste met twee en een man en vrouw samen?iemand interesse?anders doe ik mee!!

Gepost door: piet | 22-12-11

De commentaren zijn gesloten.